[ o ] luclodder fotografie

Website van professioneel fotograaf Limburg -> Luc Lodder uit Heerlen, Parkstad (Zuid-Limburg), gespecialiseerd in Evenementen, concertfotografie, Concert, Bedrijfsfotografie, Portret en Huwelijksfotografie/Bruidsreportages.

Publikaties

Verstoppertje spelen met angst #L1

Verstoppertje spelen met angst
Verstoppertje spelen met angst

Vandaag om 11:30 was een interview met mij te horen op L1 radio. Het was voor het item Kiekje voor de Koffie in het programma Het balkon van limburg.
Ik werd door Lubert Priems benaderd voor een foto met een verhaal. Ik had meteen al in mijn hoofd welke foto uit mijn grote archief. Als fotograaf neemt je foto-archief al snel zeer grote vormen aan. En toch wist ik dus meteen welke plaat.
Een foto niet in opdracht gemaakt maar een familiefoto van mijn schoonzus. Drie jaar geleden kreeg ze te horen dat ze kanker had. Op de foto is een schaars moment te zien waar je haar angst voor de ziekte en de dood duidelijk in haar gezicht kan zien. Ze was een echte binnenvetter en sprak nooit over haar ziekte of wat dat met haar deed.

Op de website van L1 is het interview terug te vinden:
Kiekje bij de koffie

Voor diegene die geen windows en internet explorer hebben en het interview niet op de website van L1 kunnen luisteren is hier een MP3 versie:
Interview – Kiekje bij de koffie (c) 2010 – L1.nl

Ik schreef al eerder over mijn schoonzus op mijn priveblog:
One of the hardest things in life
Claudia’s Ballon
In Memoriam – Claudia Caris